Därför bör du anlita en redovisningsbyrå i Stockholm trots att du inte måste

Du måste inte anlita en redovisningsbyrå i Stockholm. Men om du är företagare kommer det bespara dig mycket ångest, oro, stress – och förspilld arbetstid.

För många företagare är nämligen det där med ekonomin en riktigt svag punkt. I alla fall det som handlar om bokföring och redovisning. I dag är kravet på en auktoriserad revisor borttaget för många mindre företag, inklusive mindre aktiebolag. Men det kan ändå vara en god idé att anlita en.

Att inte ha papperen i ordning kan bli riktigt besvärligt för en egenföretagare. Skatteverket är visserligen ingen direkt ondsint myndighet, men det finns många regler och lagar att förhålla sig till när det kommer till företagsekonomi. Och om du missar saker kan det innebära böter och onödiga avgifter.

Redovisningsbyrå hjälper dig med bokföring – men ansvaret kan vara ditt

Väljer du att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm kan du i princip känna dig helt lugn med att din firmas redovisning sköts precis som den ska. Däremot ska du vara medveten om att det officiella ansvaret för redovisningen inte alltid ligger på revisorn. Särskilt du som bedriver din verksamhet i enskild firma ska veta att det alltid är du som är personligt ansvarig för din deklaration.

Välj en redovisningsbyrå du känner dig trygg med och som du har förtroende för. Begär gärna referenser från andra kunder, eller fråga runt i din bekantskapskrets efter rekommendationer. Ditt företags ekonomi är mycket viktig, och förtjänar inget mindre än Stockholms bästa redovisningsbyrå.

Hitta rätt redovisningsbyrå på http://klostermark.se/.